Minden nő, amikor kozmetikumot vásárol, szereti csodálatosnak, ellenálhatatlannak érezni magát - a figyelem középpontjába kerülni
2013-02-02 10:17:50
Hollywoodi stílusban

Minden nő, amikor kozmetikumot vásárol, szereti csodálatosnak, ellenálhatatlannak érezni magát - a figyelem középpontjába kerülni. Ezzel egyidőben, ezt a csodát pénztárcabarát megoldásból és kevés időráfordítással szereti véghez vinni.

Hollywood ihlette ötleteinket, amelyekkel Ön is olyan ragyogó lehet, mint a filmvásznak csillagai. Az Oriflame termékeivel mindenki számára elérhető és egyszerűen megvalósítható a vadonatúj, trendi megjelenés.

Kényeztesse bőrét úgy, ahogy a sztárok! Fedezze fel a Royal Velvet luxusát, és legyen a bőre olyan feszes és fiatalos, mint a filmsztároké. A minden eddiginél hatékonyabb Royal Velvet olyan egyedülálló és exkluzív összetevőket tartalmaz, mint a feketeírisz-kivonat és a meteoritásványok. Stimulálja a kollagén- és elasztinképződést, erősíti a bőr rugalmasságát, és megőrzi annak fiatalosságát és feszességét. A termék tesztelésében részt vevő hölgyek kétharmada szerint csupán két hét alatt* láthatóan feszesebbé és megemelkedettebbé vált a bőr, négy hét után közel háromnegyedük* számolt be arról, hogy csökkent a finom vonalak és ráncok megjelenése.

A krémes textúrájú Royal Velvet gazdag nappali krémet, a bőr típusának megfelelően fejlesztjük ki, hogy a mindennapi bőrápolás során az optimális hatást nyújthassák. Keresd az aktuális katalógusban

Termékek:

- Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula

- Royal Velvet bőrfeszesítő nappali krém SPF 15

- Royal Velvet bőrfeszesítő szemkörnyékápoló krém

- Royal Velvet krémes arctisztító tej

- Royal Velvet lifting-hatású szérum

- Royal Velvet nyugtató arctonik

- Royal Velvet regeneráló éjszakai krém

- Royal Velvet por állagú arcradír

Kérdésed van, online üzenet küldés